Mere end 3O års erfaring …

Acobs er udsprunget af mit mangeårige arbejde med bogholderi og årsregnskaber. 

Hvem er Jane Lillelund 

Jeg er en passioneret talnørd, med mere en 30 års erfaring i bogholderi og regnskabsaflæggelse. Jeg har gennem tiden oplevet mange af de udfordringer omkring bogholderi, som virksomheder sidder med. Jeg brænder i for den personlige relation og for at kunne hjælpe andre. 

 

Hvad er regnskabscoaching?

Regnskabscoaching er først og fremmest hjælp til selvhjælp. Jeg hjælper med at komme af med de dårlige vaner og få bedre udnyttelse af de digitale muligheder. 


Hvem kan bruge regnskabscoaching?

Regnskabscoaching er særligt egnet til mindre virksomheder, der selv håndterer sin bogføring, men som ikke nødvendigvis har en uddannet bogholder til funktionen. Men regnskabscoaching kan også være en rigtig god hjælp til en erfaren bogholder, som har brug for fornyelse og nye metoder.

Bag Acobs står en erfaren revisor med mere end 30 års erfaring – Jane Lillelund. Mit team og jeg brænder for at hjælpe dig!

Regnskabscoaching er hjælp til selvhjælp til dig, der vil blive mere effektiv, have bedre overblik og spare tid på din bogføring.

Er du eller din medarbejder kørt fast i de samme gamle metoder, og savner du et bedre overblik over din virksomheds økonomi, står jeg klar til at hjælpe.

Jeg skræddersyer og tilrettelægger et coachingforløb efter lige præcis din virksomhed, og forløbet tilpasses efter lige præcis dine behov og ønsker.

Gennem forløbet hjælper jeg dig med at finde konkrete, funktionelle og tidssvarende løsninger i det regnskabsprogram, du benytter – så du får mest ud af din arbejdsdag og dine ressourcer.

Det behøver nemlig hverken at være uoverskueligt eller besværligt at få regnskabet i orden. Med regnskabscoaching vil du opdage smartere løsninger, som er både tids- og pengebesparende og som vil give dig ro i maven samt et nemt overblik over din økonomi.


Køb en time og spar (mindst) en time

Fordelene ved regnskabscoaching er mange, og en vigtig faktor er hvor meget tid, der kan spares ved at være opdaterede på de nyeste digitale funktioner i dit regnskabsprogram samt løbende at effektivisere dine arbejdsmetoder.

Har du løbende brug for hjælp kan Regnskabslivlinen være en god løsning for dig, det koster kun kr. 299,- + moms pr. måned og så må du ringe alle de gange du vil i løbet af en måned.

Regnskabscoaching er regnskabsoptimering, hvor der er lige dele fokus på processerne og de personlige vaner, gode som dårlige. Regnskabscoaching er kendetegnet ved at have stort fokus på den personlige tilgang til at ændre de dårlige vaner, så regnskab og bogføring kan udføres mere effektivt. Regnskabscoaching er et unikt koncept udviklet af Acobs.

Afspil video
Afspil video

Acobs – 100 % uafhængig af særinteresser

Alle former for samarbejde med Acobs – uanset relation – foregår altid i fuld fortrolighed og altid efter nærmere aftalte konditioner. Samtidig er Acobs 100 % uafhængig af økonomiske særinteresser. Det, mener vi, er i alle vore kunder og øvrige samarbejdspartneres interesse samt sikkerhed for en så ærlig og saglig rådgivning.
(Visited 549 times, 1 visits today)

Det siger kunder, abonnenter og deltagere

"Godt tilrettelagt kursus for nybegyndere. God og tålmodig underviser, kan forklare helt ned i detaljer, så man forstår det."

Susanne Ruthkjær

"Der er plads til nybegyndere. Alle spørgsmål er tilladt. Du møder en, hvor man er. Imødekommende, hjemlig og nærværende undervisning. Godt med håndgribelige ting, mere af det."

Rikke Skov Nielsen

"At starte som selvstændig kan godt være en overvældende og skræmmende oplevelse. Der er mange ting du skal kende til og stå inde for. Vi startede et enkeltmandsfirma med et simpelt regnskabsprogram, men fandt hurtigt ud af at det var en god ide at få noget professionelt hjælp. Vi fik anbefalet Lægaard Revision og blev hurtigt tilknyttet regnskabscoach Jane Lillelund og revisor Thomas Lehmann. Noget vi bestemt ikke har fortrudt. En super god ide at supplere en revisor med en regnskabscoach til at klare alle hverdagsspørgsmålene. Jane er en fantastisk hjælp og støtte som mellemmand mellem os og Thomas - både til at forstå regnskabet, men også til at få det gjort klar til Thomas. Både Thomas og Jane er begge meget professionelle og har et roligt og behageligt ydre, som gør at vi altid føler vi er i gode hænder. Vi har allerede anbefalet Lægaard Revision, Thomas og Jane til andre nystartede, som ligesom os har haft stor glæde af samarbejdet."

Kim og Jannie, K.B. Olsen Servicetekniker

"Vi har arbejdet sammen med Jane på en række fælles kunder. Det der skaber et godt match for os, er Janes fokus på at automatisere ting og sætte dem i system. Kombineret med en stærk baggrund indenfor regnskab og administration, har det resulteret i nogle stærke setups til kunderne som sparer deres administration for mange timer."

Tommy Frøkjær, Boligflow

"Mit mangeårige kendskab til Jane Lillelund betød at jeg ikke var i tvivl, da vi ønskede at starte op selvstændigt efter mange år i kommunalt regi, vi havde brug for et forløb hos Jane fra Acobs. Det har vi ikke fortrudt, idet Jane med stor indsigt i de udfordringer vi har haft og kan få, har vejledt og guidet os på bedste vis. Hendes regnskabscoaching har været en uvurderlig hjælp til at finde vej i et nyt univers, knytte de rigtige personer og systemer, samt få lige præcis den rigtige hjælp på det rigtige tidspunkt. Tak til Jane fra Krisecenter Fyn"

Helle Bertram, Krisecenter Fyn

"Jeg har af flere omgang fået hjælp af Jane fra Acobs til mit bogholderi. Jeg søgte oprindeligt hjælp hos Jane, da jeg var kørt død i min bogføring og i min økonomi generelt. På den meste pædagogiske måde har Jane lært mig, at bogføring ikke nødvendigvis er en by i Rusland, hvis man kontinuerligt bruger hendes simple og brugbare metoder. Jeg anbefaler alle, der lige som mig har brug for hjælp til bogholderi at tage en snak med søde Jane :-)"

Stine, Studio Flør

"Jane er coach på NFF og på mange af vores iværksættere, kæmpe anbefaling herfra."

Anne Stampe Olesen, Co-founder Nordic Female Founders

Sparring med Jane Lillelund Jacobsen

"Jane har været behjælpelig simple bogføring. Det har været enormt rart, at være en del af regnskabscoachen, da jeg har følt mig tryg i Janes arbejde og tilgang til bogføring. Samtidig er hun forstående og hjælpesom.
Jeg har fået redskaber, som jeg kan gøre brug af fremadrettet, og Jane har dermed været medvirkende til, at jeg har kunne føle mig tryg i noget af det, som jeg synes, er mest demotiverende som selvstændig."

Sara fra House of Share

Kære alle herinde

"Jeg blir’ nødt til lige at fremhæve et fantastisk medlem, som sidder iblandt os i Female Founder Huset. Jane er regnskabscoach og ved ALT om alt dét, der gør vores iværksættereventyr til rigtige forretninger. I fredags sad hun en hel dag og hjalp mig igennem mine faktureringsudfordringer. Og på en måde, så jeg forstod det, og efterfølgende selv kan klare det. Hun er skarp og pædagogisk på samme tid - ingen spørgsmål er dumme!!
Hun har en fantastisk abonnementsordning, men sælger også enkelte timer. Så.. har du brug for hjælp til dine tal, kan jeg klart anbefale Jane. Fun fact: Jane er husets 1. lejer! Helt tilbage fra Kronprinsensgade"

Anne Rosenskjold Nordvig fra Tallhattales