Kan du svare JA til et af følgende udsagn, så er Regnskabslivlinen noget for dig:

• Træt af aldrig at få konkrete og straks brugbare svar på dine spørgsmål vedr. din bogføring og dit regnskab.

• Din revisor/bogholder er aldrig rigtig til at træffe når du har et spørgsmål

• Din revisor taler i et sprog du ikke altid helt forstår

• Du har ofte brug for at ”spørge en ven” om hvordan en udfordring kan løses.

 

Regnskabslivlinen er din livline, vi er klar når du skal have konkret svar for at kunne komme videre. Vi taler i et sprog som almindelige mennesker kan forstå. Vi har et godt kendskab til revisorernes måde at formulere sig på og kan derfor oversætte det meste til almindeligt dansk.

 

Du skal tegne et abonnement hos Regnskabslivlinen hvis du gerne vil have personlig hjælp til dine udfordringer, dette uafhængig af hvilken ekstern bogholder, revisor og økonomistyringsprogram du bruger.

 

Prisen pr. md. er kun 299 kr. + moms og så kan du ringe eller skrive alt det du har behov for.

 

Den personlige og kompetente hjælp får du fordi Jane Lillelund, som står bag Regnskabslivlinen har stor viden indenfor bogholderi og regnskab. Jane Lillelund har gennem over 30 år haft fingrene i mange typer bogholderi og mange typer af virksomhedsejere og bogholdere.

 

Hos Regnskabslivlinen får du adgang til at tale med Jane Lillelund eller en af de øvrige kompetente eksperter som er vilde med at øse af deres guldkorn.

 

Tilmeld dig herunder eller send en mail på info@acobs.dk

 

Har du løbende brug for hjælp kan Regnskabslivlinen være en god løsning for dig, det koster kun kr. 299,- + moms pr. måned og så må du ringe alle de gange du vil i løbet af en måned. 

 

Bogføring og regnskab kan være en tidskrævende udfordring i en presset hverdag, hvor mange andre punkter står på dagens to do-liste. 

Men bogføring er en vigtig opgave i enhver virksomhed, så indtægter, udgifter, løn og moms er strukturerede og stemmer. Som noget helt unikt tilbyder Acobs regnskabscoaching til dig, der vil optimere din bogføring eller ønsker at give dine medarbejdere ny viden, så de bliver dygtigere og mere effektive. Med regnskabscoaching får du præsenteret nye tilgange og smarte metoder til strukturering og bogføring af regnskaber i din virksomhed. 

Afspil video
(Visited 403 times, 1 visits today)

Det siger kunder, abonnenter og deltagere

"Jeg har af flere omgang fået hjælp af Jane fra Acobs til mit bogholderi. Jeg søgte oprindeligt hjælp hos Jane, da jeg var kørt død i min bogføring og i min økonomi generelt. På den meste pædagogiske måde har Jane lært mig, at bogføring ikke nødvendigvis er en by i Rusland, hvis man kontinuerligt bruger hendes simple og brugbare metoder. Jeg anbefaler alle, der lige som mig har brug for hjælp til bogholderi at tage en snak med søde Jane :-)"

Stine, Studio Flør

Sparring med Jane Lillelund Jacobsen

"Jane har været behjælpelig simple bogføring. Det har været enormt rart, at være en del af regnskabscoachen, da jeg har følt mig tryg i Janes arbejde og tilgang til bogføring. Samtidig er hun forstående og hjælpesom.
Jeg har fået redskaber, som jeg kan gøre brug af fremadrettet, og Jane har dermed været medvirkende til, at jeg har kunne føle mig tryg i noget af det, som jeg synes, er mest demotiverende som selvstændig."

Sara fra House of Share

"Der er plads til nybegyndere. Alle spørgsmål er tilladt. Du møder en, hvor man er. Imødekommende, hjemlig og nærværende undervisning. Godt med håndgribelige ting, mere af det."

Rikke Skov Nielsen

Kære alle herinde

"Jeg blir’ nødt til lige at fremhæve et fantastisk medlem, som sidder iblandt os i Female Founder Huset. Jane er regnskabscoach og ved ALT om alt dét, der gør vores iværksættereventyr til rigtige forretninger. I fredags sad hun en hel dag og hjalp mig igennem mine faktureringsudfordringer. Og på en måde, så jeg forstod det, og efterfølgende selv kan klare det. Hun er skarp og pædagogisk på samme tid - ingen spørgsmål er dumme!!
Hun har en fantastisk abonnementsordning, men sælger også enkelte timer. Så.. har du brug for hjælp til dine tal, kan jeg klart anbefale Jane. Fun fact: Jane er husets 1. lejer! Helt tilbage fra Kronprinsensgade"

Anne Rosenskjold Nordvig fra Tallhattales

"Vi har arbejdet sammen med Jane på en række fælles kunder. Det der skaber et godt match for os, er Janes fokus på at automatisere ting og sætte dem i system. Kombineret med en stærk baggrund indenfor regnskab og administration, har det resulteret i nogle stærke setups til kunderne som sparer deres administration for mange timer."

Tommy Frøkjær, Boligflow

"Jane er coach på NFF og på mange af vores iværksættere, kæmpe anbefaling herfra."

Anne Stampe Olesen, Co-founder Nordic Female Founders

"Godt tilrettelagt kursus for nybegyndere. God og tålmodig underviser, kan forklare helt ned i detaljer, så man forstår det."

Susanne Ruthkjær

"Mit mangeårige kendskab til Jane Lillelund betød at jeg ikke var i tvivl, da vi ønskede at starte op selvstændigt efter mange år i kommunalt regi, vi havde brug for et forløb hos Jane fra Acobs. Det har vi ikke fortrudt, idet Jane med stor indsigt i de udfordringer vi har haft og kan få, har vejledt og guidet os på bedste vis. Hendes regnskabscoaching har været en uvurderlig hjælp til at finde vej i et nyt univers, knytte de rigtige personer og systemer, samt få lige præcis den rigtige hjælp på det rigtige tidspunkt. Tak til Jane fra Krisecenter Fyn"

Helle Bertram, Krisecenter Fyn

"At starte som selvstændig kan godt være en overvældende og skræmmende oplevelse. Der er mange ting du skal kende til og stå inde for. Vi startede et enkeltmandsfirma med et simpelt regnskabsprogram, men fandt hurtigt ud af at det var en god ide at få noget professionelt hjælp. Vi fik anbefalet Lægaard Revision og blev hurtigt tilknyttet regnskabscoach Jane Lillelund og revisor Thomas Lehmann. Noget vi bestemt ikke har fortrudt. En super god ide at supplere en revisor med en regnskabscoach til at klare alle hverdagsspørgsmålene. Jane er en fantastisk hjælp og støtte som mellemmand mellem os og Thomas - både til at forstå regnskabet, men også til at få det gjort klar til Thomas. Både Thomas og Jane er begge meget professionelle og har et roligt og behageligt ydre, som gør at vi altid føler vi er i gode hænder. Vi har allerede anbefalet Lægaard Revision, Thomas og Jane til andre nystartede, som ligesom os har haft stor glæde af samarbejdet."

Kim og Jannie, K.B. Olsen Servicetekniker