Få dit bogholderi digitaliseret

Som du sikkert ved kommer der nye regler fra 1/1-2024, som betyder at bogholderiet skal digitaliseret.  Det betyder der er lidt tid til at få det hele på plads. Sammen kan vi lægge en plan og så kommer det til at gå som en leg, det lover jeg. Du vil ovenikøbet opleve at få tid tilovers, tid du kan bruge til udvikling af din virksomhed eller måske til at gøre noget af det du længe har drømt om …
Afspil video
(Visited 411 times, 1 visits today)

Det siger kunder, abonnenter og deltagere

"Vi har arbejdet sammen med Jane på en række fælles kunder. Det der skaber et godt match for os, er Janes fokus på at automatisere ting og sætte dem i system. Kombineret med en stærk baggrund indenfor regnskab og administration, har det resulteret i nogle stærke setups til kunderne som sparer deres administration for mange timer."

Tommy Frøkjær, Boligflow

Sparring med Jane Lillelund Jacobsen

"Jane har været behjælpelig simple bogføring. Det har været enormt rart, at være en del af regnskabscoachen, da jeg har følt mig tryg i Janes arbejde og tilgang til bogføring. Samtidig er hun forstående og hjælpesom.
Jeg har fået redskaber, som jeg kan gøre brug af fremadrettet, og Jane har dermed været medvirkende til, at jeg har kunne føle mig tryg i noget af det, som jeg synes, er mest demotiverende som selvstændig."

Sara fra House of Share

"Godt tilrettelagt kursus for nybegyndere. God og tålmodig underviser, kan forklare helt ned i detaljer, så man forstår det."

Susanne Ruthkjær

"Der er plads til nybegyndere. Alle spørgsmål er tilladt. Du møder en, hvor man er. Imødekommende, hjemlig og nærværende undervisning. Godt med håndgribelige ting, mere af det."

Rikke Skov Nielsen

"Jeg har af flere omgang fået hjælp af Jane fra Acobs til mit bogholderi. Jeg søgte oprindeligt hjælp hos Jane, da jeg var kørt død i min bogføring og i min økonomi generelt. På den meste pædagogiske måde har Jane lært mig, at bogføring ikke nødvendigvis er en by i Rusland, hvis man kontinuerligt bruger hendes simple og brugbare metoder. Jeg anbefaler alle, der lige som mig har brug for hjælp til bogholderi at tage en snak med søde Jane :-)"

Stine, Studio Flør

"At starte som selvstændig kan godt være en overvældende og skræmmende oplevelse. Der er mange ting du skal kende til og stå inde for. Vi startede et enkeltmandsfirma med et simpelt regnskabsprogram, men fandt hurtigt ud af at det var en god ide at få noget professionelt hjælp. Vi fik anbefalet Lægaard Revision og blev hurtigt tilknyttet regnskabscoach Jane Lillelund og revisor Thomas Lehmann. Noget vi bestemt ikke har fortrudt. En super god ide at supplere en revisor med en regnskabscoach til at klare alle hverdagsspørgsmålene. Jane er en fantastisk hjælp og støtte som mellemmand mellem os og Thomas - både til at forstå regnskabet, men også til at få det gjort klar til Thomas. Både Thomas og Jane er begge meget professionelle og har et roligt og behageligt ydre, som gør at vi altid føler vi er i gode hænder. Vi har allerede anbefalet Lægaard Revision, Thomas og Jane til andre nystartede, som ligesom os har haft stor glæde af samarbejdet."

Kim og Jannie, K.B. Olsen Servicetekniker

Kære alle herinde

"Jeg blir’ nødt til lige at fremhæve et fantastisk medlem, som sidder iblandt os i Female Founder Huset. Jane er regnskabscoach og ved ALT om alt dét, der gør vores iværksættereventyr til rigtige forretninger. I fredags sad hun en hel dag og hjalp mig igennem mine faktureringsudfordringer. Og på en måde, så jeg forstod det, og efterfølgende selv kan klare det. Hun er skarp og pædagogisk på samme tid - ingen spørgsmål er dumme!!
Hun har en fantastisk abonnementsordning, men sælger også enkelte timer. Så.. har du brug for hjælp til dine tal, kan jeg klart anbefale Jane. Fun fact: Jane er husets 1. lejer! Helt tilbage fra Kronprinsensgade"

Anne Rosenskjold Nordvig fra Tallhattales

"Jane er coach på NFF og på mange af vores iværksættere, kæmpe anbefaling herfra."

Anne Stampe Olesen, Co-founder Nordic Female Founders

"Mit mangeårige kendskab til Jane Lillelund betød at jeg ikke var i tvivl, da vi ønskede at starte op selvstændigt efter mange år i kommunalt regi, vi havde brug for et forløb hos Jane fra Acobs. Det har vi ikke fortrudt, idet Jane med stor indsigt i de udfordringer vi har haft og kan få, har vejledt og guidet os på bedste vis. Hendes regnskabscoaching har været en uvurderlig hjælp til at finde vej i et nyt univers, knytte de rigtige personer og systemer, samt få lige præcis den rigtige hjælp på det rigtige tidspunkt. Tak til Jane fra Krisecenter Fyn"

Helle Bertram, Krisecenter Fyn